Hopptävlingen!

Var ju på hopptävlingen igår. 6 timmar...Först så höll jag, Olivia och Maja på med honom och grejade. Maja skulle hoppa 40, Olivia 60, och jag 60. Maja gick det bra för hon hade clear round. Sen Olivia...... (Tror det var såhär) Hon skulle rida fram i stora ridhuset och sen skritta lite i paddocken men då fick han nå fnatt och skulle hålla på och bocka. Och Olivia ramlade av. D: Så hon fick tävla på Flingan och det gick bra. Och innan det så skulle Alicia rida fram på Axion. Och han blev rädd så hon hamnade på halsen och Axion sparkas jätte lätt och exakt då var Lorrimar i rumpan på han så Alicia föll ju i backen hon med :( Och hon fick inte ens tävla så det var sjukt synd.... D''': Och jag pratade med Ulrika och hon undrade om jag ville byta till Lorrimar för hon kunde inte garantera att han inte gör nånting. Men jag tänkte kämpa! Skit om jag blev avkastad jag skulle se till att jag skulle hoppa den hästen jag skrev upp mig på. Och det gjorde jag också ♥ Hoppade först fram 2 hinder. Sen kom jag förbi start och dom starta klockan. Jag red med fina vägar, i bra tempo. (Stolt) :'D Sen skulle jag styra mot 4 hindret och han skulle små bocka så jag gjorde en volt för att inte komma fel, och sen efter hindret så jädrar vilken bakutspark. Han sköt upp rumpan rejält. Men jag behövde bara säga åt honom så lyssnade han. Och sen så hoppade han super. Som sagt med volten så blev det ju 4 fel, och tiden försämrades ju av det. Så ingen av dom topp 5 placerade blev jag. Men jag hade absolut inte räknat med det. Det var 22 deltagare, massor med vuxna och många som var sjukt duktiga. Men jag hade hur kul som helst och det är ju det som räknas. Jag var jätte glad!
 
 
En ganska enkelfilm. Hannah är filmare. :) ♥
 

Hemma igen.

Detta skrev jag i torsdags men det publicerades inte...
I tisdags så var jag ju snorig, och tror ni inte att jag fick feber också? Mådde jätte dåligt och låg och gnällde som jag alltid gör när jag blir sjuk. Jag tycker så synd om mig själv verkligen. Sån är jag.. :3 Och sen senare på dagen så kom min bror och vi åkte till en kiosk ca 12. Och jag åt strips och det kändes så lyxigt att sitta och äta pommes samtidigt som min klass äter lunch. :D Han sov här till Onsdag. Och jag fortsatte vara sjuk dock hade jag en helt feberfri dag! Så det var bra.. Dock så fick jag varken rida Baloo eller åka till stallet. De sög :( Sen idag blev jag helt frisk, men gick ändå inte i skolan för jag var ganska snorig på morgonen men sen gick det över. Och jag red även idag på ridskolan. Gick super! Red Torsten och vi jobbade på volterna mycket med galoppen. Att hästen man red skulle ta galoppfattningarna direkt och skulle sakta av till skritt sen när man bad den på en gång. Gick jätte bra. Fick stundtals gånger med perfekta fattningar, ibland blev han lite sen och ville gå i fel galopp men annars toppen! Var inget speciellt ridpass.
 
Nu är världens bästa Hannah hemma hos mig och ska sova över! Skit kul ♥ Och hon kom vid 8 tiden, hon ska vara med och kolla på när jag hopptävlar imorn. Film kommer! Ska ladda kameran :3
 
Detta skrev i torsdags.. Men det publicerades inte!
 
 

Hemma från skolan idag igen...

Såklart ska man vakna upp mitt i natten av att båda näsborrarna är igentäpta och man måste snyta sig 24/7. Aja, får bara hålla tummarna att jag hinner bli frisk till imorn eller till torsdag i allafall. Allra helst fredag. :/ Min bror kommer klockan 10, längtar. Nu ska jag städa rummet och lyssna på musik.
 

Jahapp, då vare måndag!

Typ den sämsta måndagen ever. Om man kortfattar den lite...
Igår hade jag jätte ont i halsen, kunde inte sova pågrund av det. Jag gick upp halv ett på natten av att jag fick ta med mig ett paket med strepsils upp. Vaknade nästa morgon, jätte trött. Hade lika ont i halsen fast lite värre. Jag gick ner och diskuterade med min mamma om jag skulle åka till skolan eller inte. För man ska ju verkligen inte anstränga sig när man har halsont. Men det blev skola ändå. Jag var lite nedstämd i skolan bla bla.. Och paketet med strepsils hjälpte inte. Så jag ringde min mamma så fick hon hämta mig 10.20. Och samtidigt så skulle jag hinna göra ett engelska läxförhör, som är så klantig att man glömmer ta hem gloserna och bara pluggar på med stycket som man skulle läsa. Och jag som alltid brukar få alla rätt fick 2 fel. Och jag som lovar mig själv att jag ska sköta skolan om jag ska rida. Så nu har jag suttit här hemma och deppat ner mig och är besviken på mig själv. Jag är så dålig.. aja, nog om det. Och nu har jag fått tagit alvedon och halsen har blivit lite bättre men däremot har jag blivit snorig. Skit också! :( Men alltså världens sämsta måndag. Och bir jag sjuk nu så kommer jag mörda mitt immunsystem bokstavligen. D: För jag får inte missa hopptävling nu på fredag, och jag vill till Skåne!!!!! ♥
 
En nyhet är att min bror kommer imorn och skka sova här över natten. Kul! :D
 
Förlåt, om jag har spridit en massa negativ energi, men mår man lite dåligt så gör man. Nä nu så ska jag lyfta på rumpen och göra något vettigt. Städa rummet! 
 
 

Baloo igår. :*

Asså, det var typ det bästa ridpasset på länge. Jag red i paddocken själv och jobbade väldigt mycket galopp. Hela passet så red jag utan stigbyglar. Han skötte sig såååå bra! Jag jobbade med galoppen på volter och hur många varv som helst på spåren. Var riktigt nöjd med honom. Och så fort han bröt av så tog han fattningen direkt. Toppen verkligen! Red i 50 minuter. Det var så gulligt för när vi bara skulle trava lite och sen skritta och ge långa tyglar så han bah: Neeiigh, vill galoppera mer! :3 Så det var kul ♥ Sen var han jätte mysig och ville pussas hea tiden <:
 
Tricktränade lite också, det går framåt med ''kram''. :D
 
 
Baloo är så sjukt söt efter han har druckit vatten asså. (': Fick det äntligen på kort! ♥
 
 
Det här var för typ nån vecka sen när jag jobbade han lite svettig. :)
 
Älskar verkligen den här pluppen asså.. :* ♥♥♥♥
 

tisdagen till idag.

 Som sagt har jag ju haft bloggpaus men nu kommer bloggandet igång igen. Kan ju börja från tisdagen.
 
Tisdag: Jag var med Hanne och Nora. Vi fixade med hästarna och spelade slenderman, vi hade super kul!
 
Onsdag: Jag red på Baloo, gick super! Jag red ca 1 timme och jobbade med mycket galopp. Höll i ett spö men behövde bara små dutta med det typ 2 gånger. Han var sjukt duktig. Jobbade mycket galopp utan stigbyglar och fick han i galopp ca 3 varv. Super!! ♥
 
Torsdag: Jag red på ridskolan. Vi red barbacka, hade Torsten. Han är väldigt skumpig men det gick gallant ändå. Bara man höll ett sakta och bra tempo så kunde man sitta jätte bra. Vi red lätt, och det gick super det med. Och vi tog inge galopp och det blev jag först lite besviken på för det gör jag typ alltid när jag rider barbacka. Men det var för att vi hela tiden jobbade med öppna. :)
 
Fredag: Sov hos Norisen. Vi skulle ha suttit uppe hela natten och tittat på film men jag gick och la mig efter vi hade ätit mat. Hmm... Så trött var jag xD
 
Lördag: Var hemma och var med på Earth our. Jag och mamma satt och spela spel :3
 
Söndag (idag): Rida Baloosien, vet inte vad vi ska hitta på idag faktiskt.. Sen ska jag göra läxor. Matten och teman behöver jag inte göra utan engeskan ska jag läsa och det tar typ 5 min. Och efter det ska jag typ ut och springa lite. Ska ju försöka jogga minst 1 gång i veckan.
 
 
 

tisdagen till idag.

 

Berättar efter Earth our!

Har haft en liten bloggpaus på typ 4 dagar. :) Ska skriva om allt efter Earth our! Och ni måste vara med, ta bort alll el. Även mobilen och datorn. Ett tips är att ni kan spela spel och tänd ljus!
 

Låtisar ^^

Låtar som jag nördar just nu. (: Brukar alltid vara så att jag har perioder med Rihanna låtar, dom går om och om igen.
 
Rihanna - Nobody´s Business 
 
 
Zara Larsson - Uncover
 
 
 
Asaf Avidan - One day (Tröttnar ALDRIG på den här alltså)
 
 
Imagine Dragons - Radioactive
 
 
 
Alicia Keys - Girl on fire
 
 
 
Labrinth ft. Emeli Sandé - Beneath your beautiful. <':
 
 
 
Ed Sheeran - Kiss me
 
 
 
Rihanna - Rehab (Det menar jag med att gamla låtar spelas om i perioder)
 
 
Calvin Harris ft. Florence Welsh - Sweet nothing
 
 
 
 

Haha, nu fick ni några låtar. :)
 
 
 
 
 
 
 

FAIL

Hmm... Hur tänkte dom här? Kostade 199,50:- först men dom tyckte det var för dyrt så dom ändrade till 199,00 :- ;)
 
Dålig bild.. Men det är i alla fall XXLs shortchaps. :)
 

Hiss or Diss?

HISS!
 
 
Dom här tofflorna från hööks. Visst dom ser ut som ett par helt vanliga tofflor men dom är jätte sköna! Har dom inte men min moster har dom och jag testade dom. Dom är gudomliga att gå i. O.O
Hissar dom.. Dom kostar 39 kr på rean.
 
 
DISS!!
 
 
 
Detta är egentligen igen ''Diss'' Men dom är säkert bra. 300 kr för ett par tråkiga svarta ridstrumpor? Hmm.. Skulle inte tro det va? Okej.. Såg nu att det var specialstrumpor som är i ett par speciella trådar och allt. Men ändå.. .______.
 
 

Monday... Monday...

Idag var det faktiskt inte så att jag vaknade upp och bara: DÖÖÖ MÅNDAG!!!. Utan det kändes rätt okej. :) Det var en väldigt bra måndag. Jag jobbade 5 sidor i matten :3 Och aa, den var mysig liksom... Däremot så glömde jag bort att engelskan ska in på måndagar och inte tisdagar. Men jag fick alla rätt ändå eftersom jag tränat mycket. ♥ Har ingen aning vad jag ska göra. Kanske gör några tidinställda på bloggen. Annars kanske jag ska måla naglarna? Eller städa rummet.....  Får se vad jag hittar på.... Vi hörs!
 
 

Jätte mysig tur.

Vi red ca 1 och en halv timme. Baloo blev jätte svettig! Vi red runt på olika ställen och det blev som en liten långritt.Jag jobbade väldigt mycket med både traven och galoppen. Han var jätte duktig och var mjuk och framåt. Han var lite piggelin (': Dock så var han ganska tittig, han hoppade upp i luften och så men det var nog för att vi red  lite på gångvägen och där är det jätte mycket bilar. Och sen så skulle han busa när vi skulle snabba oss över vägen. Hmm.... Det passar inte att busa när det är en massa bilar Baloo... xD♥ Har haft en bra dag idag. :3
 
Det dåliga var att när vi skulle hämta hästarna (jag och min mamma) så finns det ju en häst som heter Mysan som är väldigt aggressiv och gör allt möjligt. Sparkar, bits och attackerar. Och hon har attackerat en tjej i stallet flera gånger så man har fått passa sig för henne i hagen. Men i alla fall då så när jag gick ur hagen med Baloo så attackerar Mysan mot Annique och då hoppade hon såklart upp i luften och då kom hon på mamma. Så hon blev broddtrampad.... Inte kul! D: Och Mysan får värsta utfallen så jag kommer inte få gå själv i hagen längre för det kan finnas risk att hon inte känner samma respekt mot mig så hon kanske springer över mig eller något. Ojoj.. Drama.. ! :/
 
 
 
 
 

Skriver om dagens ridpass senare...

Eftersom jag har mycket att göra, man jag lovar att det blir idag. :) Oavsett om det blir sent inlägg. Ska i alla fall ut och röra på mig. Ska ta en jogginggtur på ca 30 min. Har bestämt mig att jag ska börja jogga åtminstånde 1 gång i veckan men jag hoppas det blir 2 varje vecka. Tisdagar och Fredagar. Måste hinna med läxor, rida, och ut innan det blir mörkt. Tycker det är viktigt att jag ska orka rida liksom...  Men får se vad jag orkar idag för jag har ju ridit och jag ska egentligen bara gå ut med Baggen men jag vill springa. :)
 
 

Drar till Baloo om en stund.. :3

Får se vad vi gör idag.. Antingen så jobbar vi i paddocken eller rider ut. Annique har ju ett varigt sår så vi ska se hur det ser ut. Längtar efter mys Baloo... ♥  Om vi rider i paddocken så ska jag ta med mig ett spö, får se vad han gör ; ) Det har varit många gånger nu att han inte riktigt går i gång på mina skänklar när amn fattar i paddocken, vet inte  om det är så att han tycker det är tråkigt men aja... Kommer såklart bara använda det när det behövs. Hoppas på en bra dag i alla fall. Igår gjorde jag engelska läxan och matten så det är skönt.. Så behöver bara träna på teman. Ska se på ponnyakuten ikväll! :D ♥
 
 

Ska till Hannah nu..

Japp, så update kommer senare.. Ha en bra dag mina fina läsare ♥
 
 
Ska till denna sötsaken imorn. Mumsi! :D ♥
 

Det jag längtar till just nu..

♥Hopptävlingen
♥Påsklovet
♥Min födelsedag
♥Sommar med Baloo (Sommarlov)
♥Skåne
♥Ridlägret
♥Tills min syster kommer hem.
 

Ridlektionen igår.

Igår så red ju jag Torsten och det gick väldigt bra. Vi hade hoppning och vi hoppade 5:on halva.. Och det var ett litet kryss på ca 30 cm och sen så det andra hindret efter dom höjt som högst så låg det på ca 70 cm. Det gick som sagt jätte bra. Man skulle komma i trav och sen efter första så skulle man fatta galopp. Han var ganska pigg men han hoppade super fint verkligen! Däremot så ramlade min kompis av. Inte ku!! :'( Men nog om det :3 En nyhet sen igår...
 
Jag ska hopptävla på Alfons 29 mars och hoppa 60 cm. Ska bli jätte kul verkligen! ♥ Det är en ideal tävling så jag ska tävla för att vinna. :)
 
 
 
 
 
 

Lätt ridning...

Annique har ett sår så min mamma kunde inte ens trava. Vi red en sväng på 45 min och jag skrittade, travade och galopperade lite. Han ville först inte ta fattningarna men sen vart han pigg och glad. :3 Var på ica och köpte saker till på fredag när vi har friluftsdag. :D Har även börjat med min ''buff'' på syslöjden. Är jätte nöjd hittils. Den kommer jag kunna ha under hjämen när jag rider.
 
För er som inte vet så ser en buff ut såhär..
 
 
Jag kommer ha som den första.. 
 

Så glad!! ♥

Jag har fått reda på 2 saker för inte så länge sen. Är så exalterad!
 
1. Jag ska åka till min bror och släktingar med tåg till Skåne. (Alltså på påsklovet) Och det är v. 14.
 
2. Jag ska på hoppläger i sommar!!!! ♥♥♥ Asså, det är så sjukt... :D 6 dagars hoppinriktat ridläger efter midsommar. Kan det bli bättre?!? <3
 
 
 
 
 

Ridningen i söndags..

Jag red ju med mamma i paddocken i 1 timme. Han var liite seg men annars jobbade han på super fint. Kommer börja använda spö ite smått för det har jag aldrig gjort på honom, men jag vill inte vara för hård.. Så jag kommer vara väldigt försiktig. ♥ Och dagen innan var jag med Hannah och vi hade kul, sen idag var jag med Hanne och vi hade också jätte roligt. Vi var ute och hoppade i snön och pratade men även spelade slenderman.........HAHAHA, Hannes lillebror var på träning och då låg ipaden framme så vi kunde inte motstå. :''3 Vi vart skiträdda! Och på slutet låg vi med huvudet i kuddarna och vågade inte ens styra in i skogen. x'D♥ A good day! :D 
 
 
Lurven :* ♥♥♥♥
 

Privatlektionen på Lorrimar :D

Det jag väldigt bra, han var inte ett dugg het och var jätte lugn. Jag jobbade med utan stigbyglar hela passet i alla gångarter på volt och jag jobbade med förflyttningar. Gick super! I både skritten och traven, gick typ bra i galoppen men det var för det var första gången. :) ♥ Annars är jag extremt nöjd över Lorrisen :'3 Jobbade även mycket med skänkelvikning på slutet gick bra. :)
 
 

Ridlektionen i torsdags..

Som jag skrev nyss så red jag ju Baloo på förmiddagen och på kvällen red jag på ridskolan. Jag var väldigt trött och orkeslös och jag orkade knappt sätta mig upp eller spänna sadelgjorden... Men jag tyckte ändå inte att passet gick dåligt.. Jag fick mycket beröm för att jag kunde sitta på Torsten eftersom han är så skumpig i traven.Jag fick en fin och bra galopp och jag tyckte jag fick han hyffsta bra över bommarna... :) Trots att jag var trött....! :/
 

Baloo i torsdags... ♥

Har haft lite bloggpaus... :3 I alla fall så red jag på Baloo i torsdags... Jag red själv i ca 1 timme. Han var ganska bråkig och vägrade gå till paddocken. Han backade och svängde runt och hoppade runt i snödrivor som han gör xD Och det roliga är att han verkligen ställer sig på frambena i snödrivan så man bara skrattar åt honom :'D <3 Och jag fick gå runt med han men han ville inte ge sig. Men tillslut så gav han upp och var super duktig hela passet sen. Han gick jätte fint och lyssnade super! Han vart verkligen piggelin så det var kul. <3
 
 
 

Sista dagen.....

Idag så var vi ju och shoppade lite.. Kollade i många butiker och jag tog med mig hem 2 grejor. En klänning och ett skärp. På Kupan (en secondhand butik) Och båda sakerna kostade bara 10:- st. :O Så det var helt otroligt. :) Och vi fikade lite och jag åt en pippiruta. :3 nom..nom.. :D Sen så har jag mest packat, min pappa har jätte ont i ryggen så det är super synd för honom... :( <3 Och jag längtar sjukt mycket till Baloo!!!! ♥ Har inte ridit han på 1 vecka! D: Jag åker 8 imorn, så jag är väll hemma 10-11. Ska snart äta pannkaka och sen sova eftersom jag ska upp så tidigt. Men vi hörs, ha det bra så länge! :)
 
 
 
Gamla bilder på Baloo ♥
 

Shopping!

Idag så drar vi in till stan och shoppar lite... Får hoppas att jag får med mig något fynd hem. ;) Hoppas ni får en bra onsdag. Imorn åker jag hem och då är det mycket planerat. Men vi hörs! BYYEE!
 
 

My week..

Tänkte bara förtydla lite (stavning) ;)
 
 

Tuesday

Idag så har jag inte gjort nånting, jag har typ sovit ut vilket jag inte har gjort på jätte länge. Eftersom jag har fått ställa klockan för att jag inte ska sova hela dagen. Jag sov till halv 11 :3 Så det var skönt... Och Carin och min pappa tittar på typ världens hemskaste film....  ._. Ska i allafall rida halv 11 på fredag.. LÄÄNNGGGTTTAAARRR!! <3
 

Min måndag....

Idag så har vi varit i stan lite....Och först så var i typ ett gammalt hus där dom hade aktiviteter, luffarslöjd och akrylmålning. Jag målade en enhörning. :3 Och det var en massa barn så då hade nån kladdat på stolen med grönfärg och då satte jag mig där såklart.... Jag såg det ju inte men märkte det sen. Men som tur så gick allt bort :) Sen tittade vi lite i klädaffärer m.m Och föressten så var jag på dollarstore i lördags.. :D Köpte ett par strumpor, en present till en kompis och godis. (Intressant, jag vet.) Och sen har jag bara myst idag.. Tittat på djurakuten, och familjen annorlunda. Och föressten så har jag mejlat lite hit och dit med min ridlärare och jag sska rida privatlektion på fredag! Yey! :D
 
Min vecka:
 
Tisdag 5/3 Är hos pappa, vet inte vad vi ska hitta på.. 
 
Onsdag 6/3 Är hos pappa...
 
Torsdag 7/3 Kommer hem, ska kanske rida Baloo och sen rida på ridskolan.
 
Fredag 8/3 Rida privatlektion på Lorrimar :)
 
Lördag 9/3 Vet inte, inget planerat.
 
Söndag 10/3 BALOO <3
 
 

SPORTLOOOV!!

Tittar på Mello nu :3 Är hos pappa just nu med Carin. Har lite funderingar som kommer bästemmas imorn. Antingen så kommer jag hem på Onsdag eller lördag.. Hmmm.... Ja, det förblir en hemis just nu.. ;)
 

Ridningen i torsdags! :)

Jo, jag red ju på ridskolan då. Jag skule ha haft Flingan men Therese var snäll och lät mig och Elise byta. Så jag fick Lorrimar :3 Det gick jätte bra! Vi jobbade mest med att vi skulle minska och öka volten och få en fin sits. Jag var i C volten och den andra gruppen i A. Lorrimar var inte ett dugg het så han blev jätte mjuk och jag fick han jätte fint i formen i båda traven och galoppen. Han var så otroligt mjuk och jag tycke jag hittade en bra ridstil på honom. Och nån hade satt den där remmen runt mulen (Achenträns) för löst så jag red utan. :) Och det jag blev mest nöjd med var att jag fick han i sån fin form på volt liksom! Therese öste beröm så det var kul! ♥ 
 
 
Lorrimar
 
Det här är Lorrimar, kanske min nya favvo på ridskolan? Han kommer aldrig toppa min Baloosan ♥♥
 
 
RSS 2.0